De zomer is hier! Personaliseer je exterieur met onze oplossingen voor kussens, poefs, zittingen en meer!

De zomer is hier! Personaliseer je exterieur met onze oplossingen voor kussens, poefs, zittingen en meer!

De zomer is hier en het is tijd om je buitenruimte optimaal te benutten! Of je nu een comfortabele zithoek wilt creëren, een vleugje kleur aan je tuin wilt toevoegen of gewoon je buitendecor wilt verfraaien, wij hebben de perfecte oplossingen voor jou. Ontdek onze personaliseerbare producten met Napaprint, Leatherprint en Skinprint, speciaal ontworpen voor decoratieve toepassingen.

Veelzijdige oplossingen voor al je behoeften: onze producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Of je nu comfortabele kussens nodig hebt voor je tuinmeubelen, poefs om te ontspannen in de zon of praktische zitmeubelen voor je buitenfeestjes, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Voordelen: Onze oplossingen bieden vele voordelen die voldoen aan uw meest veeleisende behoeften. Dankzij hun elasticiteit passen onze producten zich perfect aan vormen aan en bieden ze optimaal comfort. Ze zijn ook waterdicht, waardoor ze langer meegaan bij wisselende weersomstandigheden. En dankzij hun goede scheurweerstand kunt u ze met een gerust hart gebruiken.

Aanpassing en onderhoudsgemak: We begrijpen hoe belangrijk het is om je eigen persoonlijke touch toe te voegen aan je buitenruimte. Daarom zijn onze producten volledig aanpasbaar en bedrukbaar, zodat u het patroon, de kleur en de stijl kunt kiezen die het best bij uw esthetiek passen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, zodat je gerust kunt zijn bij vlekken of vuil. Hun gladde of lederachtige uiterlijk voegt een vleugje verfijning toe aan je buiteninrichting. Compatibel met afdrukken: Onze producten kunnen worden bedrukt met verschillende inkten, waaronder solvent, eco-solvent, UV en Latex. Hierdoor kun je uitzonderlijke ontwerpen maken en je creativiteit onbeperkt uiten.

Napaprint = gladde look

Leatherprint = lederlook

Skinprint = lederlook

Neem vandaag nog contact met ons op! Als je meer wilt weten over onze producten en hoe ze je buitenruimte kunnen transformeren, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team beantwoordt graag al uw vragen en geeft u graag meer informatie. Neem voor meer informatie contact met ons op via contact@beltex.be. Haal het beste uit de zomer met onze aanpasbare oplossingen voor een exterieur dat jouw stijl en creativiteit weerspiegelt!

Laat je buitenruimte deze zomer geen lege ruimte zijn. Maak er een plek van ontspanning en schoonheid van met onze aanpasbare oplossingen. Onze PVC en PVC-vrije producten.