They talked about us!

They talked about us!

Herinnert u zich ons biologisch afbreekbaar textiel, de Cotton sub 270 fr?

IC Le Mag, een Frans tijdschrift voor personaliseringstrends en creatieve industrieën, had het over Beltex en dit unieke product.

 

Hier is de inhoud over Cotton sub 270 fr die u kunt vinden in het tijdschrift op pagina 43

"Distributeur van media voor grootformaat digitaal drukwerk en visuele communicatie, het Belgische bedrijf Beltex biedt sinds het eerste kwartaal van 2022 een biologisch afbreekbaar textielweefsel aan: de Cotton Sub 270 fr. Het testrapport, uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium, wijst op een degradatie van het materiaal van 94% na slechts 90 dagen.

Dit geweven substraat op basis van katoen, dat wordt geproduceerd door de Portugese groep Endutex en een Bs2-d0 brandklasse heeft, kan worden bedrukt met UV-, Latex-, directe sublimatie- en transferdruk. "Naast zijn goede vlakheid biedt dit medium een interessante rek voor een goede spanning van de media en vertoont het weinig markering op de vouw", legt de distributeur uit, die dit gecoate weefsel aanbiedt op rollen van 1,55 m of 3,10 m breedte. Het product heeft al specialisten aangetrokken op het gebied van grootformaat digitaal printen, zoals Ateliers Cassandre, die de media al gebruiken in hun fabriek in Wissous (91).

 

Waar wacht u nog op om een monster te bestellen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

www.beltex.be

contact@beltex.be

 

#digitaal printen #softsignage #signature